Ursitoare pentru botez in Iasi

Comments 0

Pentru ca petrecerea de bun venit a oricarui copilas trebuie sa fie cu adevarat speciala, noi avem solutia perfecta: cele mai frumoase zane ursitoare din orasul Iasi!
Un spectacol inedit cu ursitoare la botez in orasul Iasi! Zanele noastre cu siguranta vor binedispune atmosfera la petrecerea dumneavoastra!
Isi vor face o intrare grandioasa, inconjurate de fum, pe o melodie special aleasa si o coregrafie originala! Pentru un plus de culoare, micile baloane de sapun ii vor incanta pe toti invitatii si le va aminti de bucuria copilariei!
Si pentru ca sufletele noastre raman mereu cele ale unor copii veseli si zambitori, mascotele noastre hostess din minunata lume Disney: Minnie & Mickey Mouse, Daisy & Donald Duck ii vor amuza pe toti invitatii, primindu-i cum se cuvine, conducandu-i la mese si participand la sedinte foto.
Nici de la petrecerile pentru copii nu putem lipsi! Animatorii nostri ii vor tine mult timp ocupati pe cei mici: jocurile, dansurile, baloanele de sapun, baloanele de modelaj si facepainting-ul vor face ca aniversarea copilului dumneavoastra sa fie una de neuitat!
Indiferent ca este vorba despre petreceri aniversare, botezuri, cumatrii, taieri de mot, petreceri pentru copii, sau orice alte evenimente speciale, echipa noastra va poate transforma petrecerea intr-un spectacol de neuitat !