Cele mai mici preturi din Iasi la ursitoare botez , animatori pentru petreceri copii si personaje hostess !


Ursitoarea Buna ofera cele mai frumoase spectacole cu ursitoare la botez in orasul Iasi

Ursitoarea Buna ofera cele mai frumoase spectacole cu ursitoare la botez in orasul Iasi, cei mai haiosi animatori pentru petrecerile de copii si cele mai frumoase mascote hostess pentru primirea invitatilor dumneavoastra, totul, la cele mai mici preturi din Iasi !
Zanele noastre ursitoare garanteaza reusita unui spectacol de neuitat! Ele isi vor face intrarea in sala pe un colaj de melodii special alese si o coregrafie deosebita, inconjurate de fum, baloane de sapun si confetti.
Pentru ca evenimentul dumneavoastra este unic, textul personalizat si rochiile unicat vor ramane in amintirea tuturor invitatilor !
De asemenea, puteti personaliza evenimentul dumneavoastra, alegand ca primirea invitatilor sa fie una cu adevarat speciala! Mascotele noastre din minunata lume Disney si personajele favorite: Minnie & Mickey Mouse Clasic, Minnie & Mickey Mouse Party, Donald & Daisy Duck, Printesa Elsa (Frozen), Printesa Anna (Frozen), Alba ca zapada, Printesa Bell, Clown-ul vesel, Piratul Jack, Mos Craciun si Spiridusii, ii vor intampina pe invitati, ii vor conduce la mese, si vor participa la sedintele foto.
Dar nu putem lipsi nici de la aniversarea micutului dumneavoastra! Animatorii nostri sunt special pregatiti pentru a indeplini cele mai haioase si inventive dorinte ale celor mici! De la petrecerile pentru copii nu pot lipsi personajele lor favorite: Minnie & Mickey Mouse Clasic, Minnie & Mickey Mouse Party, Donald & Daisy Duck, Printesa Bell, Printesa Elsa (Frozen), Alba ca Zapada, Piratul Jack, Printesa Anna (Frozen), Clown-ul vesel sau Mos Craciun si Spiridusul.
Si pentru ca cei mari sa se poata bucura de putina liniste, animatorii nostri ii vor tine mereu ocupati pe cei mici cu dansuri, jocuri distractive, activitati interactive, baloane de modelaj, face painting, baloane jumbo, baloane de sapun, tunuri de confetti si spectacol de karaoke.
Dupa cum bine stim, cele mai frumoase momente petrecute alaturi de cei dragi sunt in apropierea sarbatorilor, de aceea echipa noastra poate sa indeplineasca dorintele celor mici, dar si celor mai mari, cu o surpriza de neuitat! Mos Craciun si Spiridusii vin la tine acasa!
Mos Craciun de inchiriat in orasul Iasi poate veni acasa la un prichindel, la serbare, petreceri la gradinita, petreceri tematice sau evenimente speciale.
De asemenea, Mos Craciun poate fi si un bun promoter, participand la impartire de pliante, inaugurari magazine si evenimente societati.
Mos Craciun Curier este cel care se va ocupa de livrarea cadourilor anul acesta in orasul Iasi! Un cadou cu adevarat special in preajma sarbatorilor are nevoie si de o livrare adecvata! Mos Craciun si Spiridusii ii vor surprinde pe cei dragi, livrandu-le cadoul pe care dumneavoastra l-ati pregatit pentru ei!
Si cum toate sarbatorile sunt importante, avem o surpriza pentru toti iubitorii Holloween-ului! Face painting tematic ! Pentru ca petrecerea de Halloween sa fie cu adevarat reusita, un machiaj adecvat nu poate sa lipseasca! Asadar, pe data de 31 octombrie, atat cei mari cat si cei mici se pot transforma in personajul lor favorit!
Indiferent ca este vorba despre petreceri aniversare, botezuri, cumatrii, taieri de mot, petreceri pentru copii, inaugurari, promovare magazine sau orice alte evenimente speciale, echipa noastra va poate transforma evenimentul intr-un spectacol de neuitat !Partenericornelius123

Hotel indiana

DJ